top of page

HUIS VAN DE FILM

 

HUIS VAN DE FILM:

DOOR EN VOOR FILMMAKERS 

De HUIS VAN DE FILM PRO-sectie fungeert als een vooraanstaand platform voor filmmakers, waar ze niet alleen kunnen netwerken, maar ook hun filmkennis kunnen verbeteren en nieuwe projecten kunnen ontwikkelen. Het biedt een unieke kans voor deelnemers om snel voet aan de grond te krijgen in de filmindustrie en waardevolle contacten te leggen met vooraanstaande professionals uit de wereldwijde filmindustrie.

 

Onze HUIS VAN DE FILM PRO-activiteiten zijn dé ontmoetingsplaats voor professionals die op zoek zijn naar zakelijke samenwerkingskansen en die hun kennis en netwerk willen uitbreiden.

Met ons PRO programma geven we je een kickstart in de Nederlandse en Vlaamse filmindustrie.

.

  • Huis van de film steunt de creatie van ficties en documentaires en organiseert een pitching sessie voor jonge Nederlandse en Vlaamse filmmakers op 10 mei 2024! Ben je afgestudeerd aan een filmschool of een jonge regisseur? Heb je een idee voor een film die je nauw aan het hart ligt en wil je jezelf de beste kans geven om het te zien slagen? Kom en ontmoet professionals en experts uit de Nederlandse en Vlaamse filmwereld, producenten, beslissers en distributeurs, om je daarbij te helpen! De pitchingsessie is bedoeld voor filmmakers met een eerste of tweede filmproject.

  • Op onze workshopavonden ontmoet je producers, besluitvormers en distributeurs die als jouw filmfluisteraars fungeren. Ze zijn er helemaal klaar voor om je te assisteren bij het ontplooien en verkennen van het volledige potentieel van je project. Leer de kneepjes van het vak, ontdek hoe je een overtuigend dossier samenstelt en aan wie je het gericht moet indienen. Verwacht een avond boordevol waardevolle inzichten, nieuwe connecties en hopelijk een vleugje inspiratie! 🎬✨

  • Schrijfsessies. Onder begeleiding van een professionele coach worden filmschrijfsessies gegeven op locatie. 

Het pro programma omvat:

Symposium

Regisseurs

Sound en Music

Pitch forum

Training

Scriptontwikkeling

Industry meeting

Netwerk diners

Industry Lounge

Speed meeting

PRO 2024 SPREKERS

Tegenstroom avondprogramma 31-03-2023-7_edited.jpg

KENNIS, VERBINDEN, TALENTONTWIKKELING

bottom of page